Singleklub på Bakken
Hvordan møder du andre singler til et hyggeligt hyggeligt og sjov arrangement, jo "der er noget om snakken, der er sjovest på Bakken".
For at det hele ikke skal gå op i mad, øl og snak, så tager vi først en guidet tur fra Klampenborg Station ind i Dyrehaven til Bakken.
Du hører om hvordan det hele begyndte med kongelige "parforcejagter" tilbage til 1600-tallet.
Du tænker sikkert, hvad er parforcejagter for en størrelse. Jo kongen og ryttere drev vildtet træt og derefter slog de det ihjel. Dyrehaven var jo indhegnet, så vildtet kunne ikke undslippe.
Peter Lieps Hus - hvem var han egentlig ?
Kirsten Piils Kilde - hvem er hun ?
Jo - det får du at vide på en guidet tur i Dyrehaven og rundt på Bakken.
Turen slutter med middag på Restaurant To Søstre. Så er der tid til at snakke og hygge. Nyd den gode buffet eller spis a la carte. Du bestemmer.
Du skal også være velkommen på en Bakkentur en anden gang. Men nu lukker og slukker Bakken jo snart for 2015, så det må blive i 2016.
yes yes yes Tre Likes for Bakkenturen. 
Singlelife.dk kommer her faktisk flere gange årligt, bl.a. også til Sankt Hans aften.

Lidt historisk om Bakken
Dyrehavsbakken åbnede i 1583 som Kirsten Piils Kilde. I mere 400 år er københavnerne og turister flokket på Bakken hver sommer fra april til haven lukker i sidste weekend i august.
Bakken har 33 kørende forlystelser og et stort antal restauranter. Cirkusrevyen er populær som aldrig før og Bakkens sangerinder optræder med frække sange og kostumer. Man behøver absolut ikke kede sig på Bakken.


Restaurant To Søstre 

 
  Foto: Kulturens Venner og Bakken - opyright
 

Nyhedsbrev
Modtag sidste nyt